telefon

 

Utilizarea site-ului www.toysplaza.ro presupune acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Prin utilizarea site-ului, vizitatorul isi exprima acordul cu privire la Termenii si Conditiile descrise mai jos. Ne rezervam dreptul de a modifica fara o notificare prealabila a acestor termeni si conditii. Versiunea actualizata a acestora este cea prezentata in aceasta pagina.


 1.       DEFINITII SI TERMENI

Vanzator Toysplaza.ro administrat de catre S.C. Oxy Project S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social in Berceni, Judet Ilfov, avand Cod Unic de Inregistrare 33534064, numar de ordine in Registrul Comertului J23/2525/01.09.2014

Client – orice persoana fizica sau juridica ce are acces la continutul prezentat de Toysplaza.ro

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica ce efectueaza o comanda utilizand un cont in site

Site – domeniul www.toysplaza.ro

Cont – sectiunea din site compusa dintr-o adresa de email si parola care permite Cumparatorului transmiterea de comenzi. Pentru a putea trimite o comanda, Cumparatorul este obligat sa transmita o serie de date necesare strict efectuarii procesului de vanzare. Cumparatorul are posibilitatea sa vada in aceasta sectiune intreg istoricul comenzilor cat si facturile fiscale emise.

Comanda – documentul electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia de a achizitiona produse de pe site

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator fara obligatia a se intalni fizic

Produs – orice bun care urmeaza a fi livrat de Vanzator catre Cumparator conform Contractului incheiat

Continut – informatiile de pe site care pot fi vizualizate de catre orice client. Orice informatie transmisa Cumparatorului prin intermediul mesajelor electronice sau de alta natura referitoare la produse si servicii

Newsletter – metoda de informare periodica prin intermediul postei electronice (e-mail) sau a telefonului (SMS) cu privire la produsele sau a promotiilor desfasurate de catre Vanzator intr-o anumita perioada

Specificatie – descrierea caracteristicilor bunurilor prezentate pe site

 

 2.       VANZAREA ONLINE

Clientul are posibilitatea de a lansa comenzi catre Vanzator prin intermediul site-ului doar dupa ce va completa datele necesare indeplinirii procesului de vanzare (nume, prenume, adresa de facturare, telefon contact, adresa de livrare, modalitate de plata aleasa). Dupa lansarea unei comenzi, cumparatorul va primi un email de confirmare a primirii comenzii de catre Vanzator. Vanzatorul va proceda la verificarea comenzii urmand sa transmita Cumparatorului rezultatul verificarii prin intermediul unui email de acceptare a comenzii. Acesta reprezinta Contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator. Cumparatorul are posibilitatea de a renunta la o comanda inainte de a primi emailul de confirmare a livrarii prin transmiterea unui email catre comenzi@toysplaza.ro.

Vanzatorul va emite o factura fiscala conform cu produsele si serviciile livrate conform cu preturile afisate pe site. Toate preturile afisate pe site includ toate taxele. In cazul comenzilor de minim 250 RON contravaloarea transportului va fi suportata de catre Vanzator. In cazul in care, datorita unor erori, pretul afisat pe site este eronat vom contacta Cumparatorul pentru a-l informa cu privire la pretul corect. In cazul in care clientul refuza acceptarea pretului corect ne rezervam dreptul de a anula comanda pentru produsul respectiv.

Livrarea produselor va fi efectuata exclusiv de catre curier in sistem door-to-door. Acesta va contacta telefonic Cumparatorul pentru a stabili detaliile livrarii. Livrarea produselor poate fi influentata de cauze independente de Vanzator cum ar fi trafic ingreunat de conditiile meteorologice, evenimente rutiere etc. caz in care Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la decalarea datei de livrare a produselor.  Deasemenea livrarea poate fi influentata de furnizarea de catre Cumparator de date eronate cu privire la adresa de livrare. In cazul in care constatam abuzuri din partea Cumparatorului (lipsa acestuia de la adresa de livrare dupa stabilirea detaliilor impreuna cu Curierul, date eronate cu privire la adresa de livrare etc) ne rezervam dreptul de a nu mai primi comenzi plasate de catre acesta. Livrarea produselor se poate face si in afara tarii doar cu conditia efectuarii platii in avans (prin transfer bancar) si dupa acceptarea pretului de transport. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Livrare si transport din cadrul site-ului.

Plata produselor va fi efectuata de catre Cumparator conform optiunii alese in momentul in care este plasata comanda. Toysplaza.ro pune la dispozitia Cumparatorului trei metode de plata a produselor comandate: plata online cu cardul bancar prin intermediul operatorului specializat de plati online, transfer bancar (prin depunerea sumei la ghiseul unei banci sau prin intermediul unui sistem online Home Banking) sau ramburs la livrarea produselor. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Cum platesc din cadrul site-ului.

Proprietatea bunurilor va fi transferata catre Cumparator in momentul in care se achita contravaloarea acestora integral si se semneaza documentul AWB. In cazul in care Cumparatorul observa urme de deteriorare a coletului acesta poate sa refuze receptia si sa semnaleze acest incident prin email la comenzi@toysplaza.ro.


3.       GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate prin intermediul Toysplaza.ro sunt noi, in amabalaje originale si beneficiaza de garantie conform normelor legale in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie intra in vigoare din momentul in care se emite factura aferenta produselor.

Vanzatorul declara pe propria raspundere ca toate produsele comercializate respecta cerintele referitoare la protectia vietii, sanatatii in conformitate cu HG 1022/2002 si HG 457/2003.


4.       POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR

In cazul in care v-ati razgandit sau nu sunteti pe deplin multumit de caracteristicile produselor achizitionate, le puteti returna in termen de 30 zile calendaristice fara nici o explicatie. In acest sens va rugam sa transmiteti un email catre comenzi@toysplaza.ro.

Conditia de retur este: transmiterea produselor nedeteriorate. Dupa verificarea starii produselor returnate si acceptarea returului, Vanzatorul va vira contravaloarea produselor in contul indicat de Cumparator.


5.       PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vanzatorul este inscris la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 24396 conform articolului 24 din Lege 677/2001.

Toate datele furnizate de Cumparator vor fi utilizate strict pentru realizarea procesului de comercializare a produselor (facturare, livrare la adresa indicata) si nu vor fi divulgate altor parti terte cu excpetia celor implicate in acest proces. Datele cu privire la cardurile bancare sunt colectate si prelucrate in deplina siguranta de operatorul de plati online MOBILPAY.


6.       FORTA MAJORA SI LITIGIILE

Niciuna dintre părțile contractante nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Prezentul Contract este supus legii române.

Eventualele litigii apărute între Cumpărător și Vânzător vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente. Pentru a sesiza un eventual litigiu, va rugăm să trimiteti un email la adresa contact@toysplaza.ro care sa contina datele dumneavoastra de identificare pentru a va putea contacta. Timpul de raspuns al unei sesizari este de 2 zile lucratoare.