telefon


Va oferim urmatoarele posibiltăți pentru achitarea comenzilor, Dumneavoastra putand sa optati pentru cea mai convenabilă:

 

Plata online prin card bancar

Plata cu cardul se efectueaza in conditii de maxima siguranta din fata calculatorului. Securitatea tranzactiilor este asigurata de catre MOBILPAY. Toysplaza.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de date referitoare la cardul dumneavoastra.

Cardurile acceptate la plata pot fi carduri bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusive MAESTRO). Prin utilizarea serviciilor de plata online nu este perceput nici un commision suplimentar pentru tranzactii.


Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se face in baza facturii proforme emise de S.C. OXY PROJECT S.R.L. Factura va fi transmisa prin email. Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de Home Banking. Livrarea produselor se va face imediat ce avem confirmarea efectuarii platii. Pentru efectuarea unei plati prin transfer bancar aveti nevoie de urmatoarele date:


BENEFICIAR: S.C. OXY PROJECT S.R.L.

Cod Unic de Inregistrare: RO 33534064

Reg. Com: J23/2525/01.09.2014

IBAN: RO81 INGB 0000 9999 0452 7510
ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti

 

Plata in numerar

Plata in numerar se va efectua prin intermedul curierului, in momentul livrarii coletului. In acest caz nu se percep comisioane suplimentare, valoarea de plata va fi egala cu suma mentionata in mesajul de acceptare a comenzii.

Conform legislatiei in vigoare, pentru persoanele juridice limita maxima de plata cu numerar este de 5.000 RON pe zi.