telefon

 

Toate comenzile plasate prin intermediul Toysplaza.ro vor fi confirmate clientului prin email sau telefonic.

Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul curierului rapid. Livrarea produselor se va face in 1 – 3 zile lucratoare. Clientul va fi contactat de catre personalul firmei de curierat in vederea stabilirii detaliilor livrarii. In cazul in care clientul nu este la adresa de livrare poate desemna o alta persoana pentru receptionarea coletului. In cazul in care clientul nu este la adresa mentionata, curierul va mai reveni inca odata la adresa. Daca nici a doua oara clientul nu este la adresa, livrarea va fi efectuata doar prin achitarea suplimentara a unei taxe de transport care va fi comunicata clientului. In cazul in care adresa de livrare a coletului este locul de munca a clientului sau la o alta institutie, acesta se va asigura ca personalul firmei de curierat are acces pentru a putea efectua livrarea in bune conditii.

 

Clientul are obligatia ca la receptionarea coletului sa semneze documentul de livrare (AWB) si sa verifice daca starea coletului este intacta. Livrarea este considerata efectuata in momentul in care clientul semneaza documentele de primire a coletului.

 

In cazul in care se intampla ca un produs sa nu mai fie pe stoc, clientul va fi contactat telefonic de catre reprezentantii Toysplaza.ro pentru a comunica indisponibilitatea produsului si noul termen de livrare. In acest caz clientul are dreptul sa renunte la comanda lansata sau sa-si exprime acordul pentru noul termen.

 

Pretul transportului este de 18 RON si se aplica pentru toate localitatile in care opereaza Fan Courier. In cazul in care livrarea se efectueaza intr-o alta localitate, operatorul Toysplaza.ro va comunica clientului valoarea exacta a transportului.

Valoarea transportului va fi inclus in factura catre client in pretul primului produs de pe factura.

In cazul comenzilor de peste 250 RON, pretul transportului este suportat de Toysplaza.ro.