telefonToysplaza.ro este un magazin online detinut si administrat de catre S.C. OXY PROJECT S.R.L. 

 

Magazinul a fost infiintat ca un raspuns la necesitatea tot mai mare pentru educarea copiilor prin intermediul jocurilor si a jucariilor care sa le dezvolte abilitatile.


Toysplaza.ro este locul unde veti gasi atat jucarii cat si sfaturi care vor ajuta la cresterea armonioasa a copiilor Dumneavoastra. Am selectat o gama larga de produse care pun accentul pe dezvoltarea creativitatii, a indemanarii si a atentiei copiilor, de la cei mai mici pana la cei mai mari.


Toysplaza.ro este mai mult decat un magazin online cu jucarii. Aici copiii si parintii vor gasi jucarii cu branduri renumite si sfaturi de la specialisti in domeniu. La noi parintii pot sa primeasca sfaturi de la psihologi sau pediatri pentru alegerea celor mai potrivite jucarii pentru micutii lor. 

 

Misiunea noastra este de a fi magazinul online preferat al parintilor unde vor gasi mereu sfaturi si jucarii potrivite pentru copii lor.

 

La Toysplaza.ro veti gasi mereu cele mai noi si mai inovatoare jucarii de la producatori cu o experienta vasta in domeniu. Ne dorim sa dezvoltam o relatie durabila si de incredere cu toti parintii care isi doresc ce e mai bun pentru copiii lor.