telefon


Pentru a cumpara online trebuie sa urmati cativa pasi simpli:


1. Cautarea produsului

In cazul in care cunoasteti denumirea produsului sau o parte din denumire puteti utiliza motorul de cautare din partea superioara a fiecarei pagini.


cautare produs


Daca doriti sa navigati prin portofoliul de produse acesta se gaseste in partea stanga a paginii principale. Aici veti gasi produsele impartite pe categorii specifice de activitati

 

Cautare categorie

Dupa ce ati selectat categoria de produse de interes puteti restrange selectia produselor in functie de preferinte dupa urmatoarele filtre: varsta copilului, personaj, categoria de pret, brandul produsului.

Filtre produse

 

Imediat ce ati terminat de realizat filtrarea dorita vor fi afisate produsele corespunzatoare.  Pentru a comanda produsul dorit puteti sa apasati pe butonul Adauga in cos

Cos de cumparaturi

Puteti adauga in cos mai multe produse din categorii diferite.

 

2. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite puteti sa vizualizati intreg Cosul de cumparaturi. Aveti posibilitatea sa modificati cantitatea dorita in dreptul fiecarui produs sau sa stergeti un produs din comanda apasand butonul din dreapta produsului. Dupa ce ati finalizat modificarile cu privire la produsele si cantitatile dorite aveti posibilitatea sa Actualizati cosul si apoi sa Finalizati comanda.

Cosul cu produse


3. Autentificare/Inregistrare

Pentru finalizarea comenzii va trebui sa va inregistrati daca aveti deja un cont. In cazul in care nu aveti cont, puteti comanda produsele fie inregistrandu-va un cont nou fie fara sa va inregistrati. Avantajul existentei unui cont este acela ca la urmatoarele comenzi nu mai este nevoie sa completati datele Dumneavoastra necesare pentru expedierea comenzilor ulterioare.

Pentru a putea trece la pasul urmator va trebui sa completati toate datele obligatorii.

 

4. Facturare

Aveti posibilitatea sa editati/modificati datele de facturare: adresa de facturare/ adresa de livrare, numarul de telefon etc


5. Alege modalitatea de plata

Selectati optiunea de plata dorita: prin card online, prin transfer bancar sau ramburs. In cazul in care veti alege plata prin card online veti fi directionat in pagina de procesatorului de plati.


6. Plasati comanda

Înainte de a plasa comanda va rugam sa verificati continutul acesteia. Dupa lansarea comenzii veti primi un email de confirmare a primirii comenzii.

 

După verificarea tuturor datelor necesare încheierii tranzacției comerciale veti primi un email de acceptare a comenzii.